Haster og vigtige gode nyheder til alle kørekortholdere og bilejere i Danmark

0

Den danske regering har her til morgen officielt annonceret gode nyheder til alle kørekort- eller bilkortindehavere, der forventer en ændring i bilernes karakteristika i Danmark.

På samme måde kan det ske, efter at bilproducenten har afsløret planer om at åbne et helt nyt teknologiknudepunkt i København, Danmarks første by, som bliver et stort knudepunkt for softwareudvikling, som Volvo Cars siger vil spille en vigtig rolle. Rolle. rolle i dens gennemførelse. Ambition om at blive et rent elektrisk mærke.

Virksomheden siger, at teknologicentret vil have det overordnede ansvar for at udvikle de fulde og nødvendige funktioner i virksomhedens nye helelektriske køretøjer.

Volvos ingeniører i København vil slutte sig til en global pulje af talenter for at accelerere virksomhedens innovation ved at udvikle software til nøgleområder i Volvo Cars – fra kernesikkerhedsteknologier og førerstøttealgoritmer til programmer for autonom kørsel.

Andre tekniske udfordringer omfatter udvikling af næste generations forbundne funktioner eller fuld understøttelse af udviklingen af ​​dataanalysepakker.

Virksomheden sagde i en pressemeddelelse, at den har til hensigt at lancere den nye Tech Hub inden udgangen af ​​dette år, der beskæftiger omkring 120 ingeniører.

I midten af ​​årtiet var målet at ansætte 500 til 600 personer i København.

Fiat přetváří svou Pandu a Punto jako velký elektromobil

I år besluttede Fiat at genoplive den gamle Panda og den udgåede Fiat Punto som fuldt elektriske køretøjer som en del af den spektakulære Stellantis elektrificeringskørsel i USA og Europa.

Rapporten stammer fra Autocar, som skrev, at den Fiat 500-baserede Panda, der blev introduceret i sin tredje generation i 2011, vil blive til en lidt større model, der vil tage form af en B-segment SUV på det gamle kontinent.

Bygget på samme platform som den nyligt afslørede Jeep Avenger, er den kommende elektriske Fiat Panda sat til at blive bygget sammen med sin Jeep-fætter på den samme Stellantis-fabrik i Polen, hvor de angiveligt vil dele eCMP-platformen, der bruges i køretøjer som Opel Corsa e, Peugeot e -208 og DS 3 Crossback E-Tense.

Med hensyn til Punto, som blev udgået i 2018, forlyder det at blive genoplivet som en B-segment model som Panda i Fiats forsøg på at udvide sit tilbud efter mange års forsømmelse af den tidligere ejer Fiat Chrysler Automobiles, som forlod med flere modeller på markedet.

Kilden siger, at Stellantis administrerende direktør Carlos Tavares annoncerede to nye elektriske Fiats under indtjeningsopkaldet, og selvom han ikke afslørede identiteten af ​​de to modeller, tyder tidligere rapporter på, at Panda og Punto vil være de første til at få den nye. generation, 500 stk.

Stellantis planlægger at udvide sin elbilportefølje i Europa fra de nuværende 22 modeller til 30 i år og 42 inden udgangen af ​​2024.

Ford og LG annoncerer planer om at bygge en ny batterifabrik

Ford er fast forpligtet til at elektrificere sin europæiske koncern og sigter mod kun at sælge batteridrevne køretøjer på kontinentet inden udgangen af ​​årtiet. Segmentet for lette erhvervskøretøjer vil spille en nøglerolle i denne strategi og vil være grundlaget for dens fremskridt.

Ford annoncerer partnerskab med LG Energy Solutions for at etablere ny batterifabrik i Tyrkiet

Ford og dets partnere har til hensigt at bygge en af ​​de største batterifabrikker til erhvervskøretøjer i Europa, som vil blive placeret i industriområdet Baskent nær Ankara, Tyrkiet.

Ford mener, at projektet er på rette spor og forventes at begynde senere i år, hvor den faktiske produktion begynder i 2026.

Lisa Drake, vicepræsident for Ford EV Industrialization, sagde: “Ford fortsætter med at fremme vores elektriske køretøjsplaner og blive førende inden for elbilrevolutionen. Det nye partnerskab med LGES og Koc Holding vil lægge et solidt fundament, der vil lægge grundlaget for en fremgangsrig fremtid for elbiler for Ford i Europa.

Tyrkiet er hovedstedet for Fords europæiske aktiviteter, bilproducenten har et årtier langt partnerskab med Koc Holding, og de to selskaber driver Ford Otosan joint venture, som har eksisteret i mere end 60 år.

Ford har produceret E-Transit på hjemmemarkedet siden april sidste år til europæiske markeder, og Kocaeli-fabrikken er den anden produktionsfabrik efter Kansas, der samler en elektrisk lastbil.

LG er ikke en ny partner for Ford, teknologigiganten leverer batterier til Mustang Mach E fra sin fabrik i Polen, og de to virksomheder har arbejdet sammen i mere end et årti.

Geely leverer EMP-elkøretøjsplatformen til Izera fra Polen

Jakarta – Izeras polske nationale elbilprogram vil nu blive støttet af Geely Holding Group. Den kinesiske bilproducent vil forsyne Electro Mobility Poland (EMP) med en modulær elbilplatform, der vil danne grundlaget for Izera-serien. Denne information kommer fra min generation torsdag den 17. november.

ISERA er et nøgleelement i Polens indsats for at bruge elektriske køretøjer til at hjælpe bilsektoren med at indhente regionale konkurrenter, herunder Tjekkiet og Slovakiet.

“Polen spiller en vigtig rolle i den europæiske bilindustri, og jeg er overbevist om, at denne aftale vil muliggøre en hurtigere overgang til elektriske køretøjer og skabe bredere økonomiske muligheder inden for elektrisk mobilitet,” siger Daniel Dongui Lee, CEO for Geely Holding Group. i redegørelsen. .

Selskabet sagde, at Isera vil bruge Geelys SEA-platform, hvilket gør det til det første selskab uden for Geely-gruppen, der gør det. Platformen består af mekaniske og softwarekomponenter, der danner grundlaget for køretøjet.

Polen går ind i superbilernes verden med “Arrinera Hussarya”

For nylig har mange lande forsøgt at komme ind i bilindustriens verden og rangere blandt stormagterne.Holland producerede “Tharth”, Libanon producerede Lycon Hyper, selv Israel forsøger at producere “Coors”. Model.

Nyt her er den polske stat, som også forsøger at komme ind i bilindustrien gennem firmaet “Arinera Automotive” efter at have præsenteret modellen “Arinera Husaria” på motormessen “Poznań”.

Bilen er udstyret med en 6,2-liters otte-cylindret motor, der genererer 650 hestekræfter og accelererer til 100 kilometer på 3,2 sekunder.

Ifølge Autolenti har bilen en startpris på omkring €200.000, hvilket sætter den i konkurrence med folk som Ferrari 488 GTB og Lamborghini Huracan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.