Nederland kondigt goed nieuws aan en geeft een dringende en belangrijke verklaring af aan alle burgers, inwoners en expats

0

Als een belangrijke en opmerkelijke stap in de richting van verbetering van de economische omstandigheden in Nederland, heeft Nederland vanmorgen aangekondigd van plan te zijn een nieuwe nationale luchtvaartmaatschappij te lanceren die eigendom is van KLM als onderdeel van de nationale transmissie- en distributiestrategie die de Nederlandse regering heeft aangekondigd.

Het Nederlandse Persbureau stelt in een verklaring dat de nieuwe strategie erop gericht is het aantal internationale bestemmingen in Nederland via KLM te vergroten tot meer dan 350 bestemmingen, naast de lancering van de tweede nationale luchtvaartmaatschappij, de vijfde ter wereld. Het behalen van doelen op het gebied van luchtvervoer en nationaal toerisme.

De strategie beoogt de luchtvrachtcapaciteit te verdubbelen tot meer dan 4,5 miljoen ton.

De nieuwe strategie heeft tot doel “de huidige bijdrage van de transport- en logistieke sector aan het nationale BBP te vergroten, de transport- en logistieke sector te vergroten. Bedrijfs- en investeringsgroei met ongeveer 6% tot -10%”, meldde het Nederlandse persbureau.

Volgens Nederland zal de jaarlijkse groei van de niet-olie-inkomsten en in 2030 de sector ongeveer 45 miljard bereiken

KLM Royal Dutch Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland, met het hoofdkantoor in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam en gevestigd op Amsterdam Schiphol Airport als het centrum van haar activiteiten.KLM Royal Dutch Airlines wordt beschouwd als onderdeel van Air France – KLM na de fusie van het bedrijf met Air France, KLM bedient meer dan 125 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Noord-Amerika, en KLM is lid van de SkyTeam-alliantie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.